Grib Skov Trop

Valhal

Klokkekilde Roverklan erhvervede Valhal i foråret 2004.

Valhal er en herlig tur-hytte, idyllisk beliggende ved Kilde Enge mellem Ganløse og Farum i Nordsjælland. "Valhal" ligger på en lille høj i det fredede moseområde ved en smeltevands ådal fra sidste istid.

Hytten på 1350 m2 er bygget i gule mursten med tegltag. Den er isoleret, har lys, vand, varme, toilet, nyt køkken, elkomfur med ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab.

I stueplan er en lille entre, pejsestue med imponerende flot pejs, køkken, toilet, samt lederrum med to køjer. På førstesalen er der soverum på 65 m2 til ca. 30 spejdere.

Grunden er på 13.000 m2 med en lille sø og beliggende i det sydøstlige hjørne af Terkelskov. Der er o-løbs kort i den nærved liggende skov. Naturstyrelsen har en vandretursfolder der beskriver området: www.sns.dk/Koebenhavn/vandrefl/107farumvang.htm

"Valhal" ligger kun 3 km fra Farum station, så det er ganske let at komme dertil med offentlige transportmidler. Den udlejes for 2.400,- kr. pr weekend. Kontakt Ole Lumholt - Sportsvej 47 - 3480 Fredensborg. Tlf.: 4848 07 47. ole.lumholt@email.dk

 

 

Ombygning på Valhal

Der har siden sommerferien været meget aktivitet i Valhal.

Roverne er i gang med renovering og ombygning af Valhal, så hytten kan fremstå flot og indbydende til alle vinterens ture for patruljerne og gæster fra andre spejdergrupper. 

Se mere her

 

 

Roverne på Valhal

Roverklanen - Klokkekilde Roverklan - har købt nabomatriklen på Valhal, så grunden er blevet udvidet med 5.516 m2. (en del er dog mose)

Roverne var ude d. 1. januar og lave en lille bro over til den nye grund, der blev lagt sten ud til træde stier, og gravet grøfter.

Vi tror vi får stor glæde af den nye grund, hvor der er nogle dejlige steder til ceremoni og bålpladser.

I løbet er 2012 er det vores mål, at der også etableres et toilet på Valhal.

 

Det er Ole Lumholt, som står udlejning af Valhal.

 

DEL PÅ:

Hyttevagt

Ole Lumholt

ole.lumholt-@-email.dk

Telefon 2298 5247

O-løbs kort

Du kan hente O-løbskort, hvor Valhal er med på:

www.findveji.dk