Grib Skov Trop

Genbrugsindsamling

Grib Skov Trop tjener ca. 100.000 kroner om året på Genbrugssortering og genbrugsopsamling. En vigtig indtægt, der gør det bedre, sjovere (og billigere) at være spejder i Grib Skov Trop. 
Indtægten holder kontingentet lavt og vedligeholder vores smukke spejderhytte. 

Som spejderforældre MÅ vi engagere os, hvis indtægten skal fortsætte !

Brug én lørdag årligt, hvor du er værdifuld for miljøet og ikke mindst spejderne. Det er hyggeligt og meningsfyldt ..... og der serveres god frokost. 
Tager du dit barn med, kan du slappe af en søndag i september, hvor alle børn, der har hjulpet med genbrugsopsamling, tager en tur til BonBonland. 

Tilmeld dig (ja DIG!) via https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event 

Det forventes, at alle spejderhusstande tager mindst èn tjans med genbrugsindsamling årligt !
Hvis dit spejderbarn har deltaget i genbrugsindsamlingen udløser det 100 kr. i rabat til den kommende sommerlejr. 

Ved spørgsmål kontakt Jan på tlf. 23618177.

Bedste hilsner forældrene i Gruppestyrelsen 

Hvordan kommer man med?
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event

Spildopmagerne

Spildopmagerne/Allerød Genbrug - i daglig tale kaldet "Spildopperne" - har sin oprindelse i "de uniformerede ungdomskorps", der er organiseret i Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) i Allerød Kommune.

Der arbejdes udelukkende med frivillig, ulønnet arbejdskraft under mottoet "Hjælp til selvhjælp".

Formålet er at skaffe penge til arbejdet i de lokale grupper på en måde, der inddrager både børn og unge og deres forældre i indsamling af genbrugsvarer. På den måde lærer ungdommen at også brugte ting har værdi og er samtidig med til at spare ressourcer, idet papir, pap og flasker hele tiden har været grundlaget for indsamlingerne.

Siden 1974 har Spilopmagerne samarbejdet med Allerød Kommune, der bakker arbejdet op på forskellig måde, bl.a. ved at stille indsamlings- og lagerplads og salgsstedet "Gladgaard"til rådighed for organisationen.

Grib Skov Trop har deltaget i spildopturene de seneste mange år. Indtægterne herfra har gennem årene været stærkt medvirkende til, at Bassebjerg er blevet til den fantastiske ramme om vores børns fritid, som den vitterligt er, samt medvirket til, at vi kan holde det høje aktivitetsniveau i troppen.

Der køres 11 årlige ture, som regel den anden lørdag i måneden, hvor vi fra Grib Skov Trop stiller med 5-6 voksne og 4-6 spejdere. En tur varer fra ca. kl. 7.30 til ca. 15.00. Turene er overordentligt velorganiserede. Der indsamles papir, pap, flasker og genbrugsting. Papir og pap bliver samlet i bure med hjul ved de enkelte boligforeninger og i boligområder. Til hver tur lejer vi 2-3 lastbiler med lift (lille kørekort + en gang imellem en med stort kørekort!), så de fleste kan være med. Der vil altid være mindst en af deltagerne, der har været med før og kender rute, praktiske forhold m.v. Hver tur indbringer p.t. godt kr. 10.000,- til Grib Skov Trop. Du får en (forhåbentlig!) hyggelig, men travl dag, morgenkaffe og frokost på genbrugspladsen - og en kop eftermiddagskaffe til at køre hjem på.
Hvad kan man ønske sig mere!

 

Hvis du vil vide mere om spildopperne, så prøv at gå ind på deres hjemme side www.spildopmagerne.dk, eller endnu bedre - prøv at tage med på en tur!

Vil du med til Bonbon land? Så få far eller mor til at deltage på en Spildoptur!

Du får: En tur i Bonbon-land med en masse kammerater fra Grib Skov Trop
Årets Bonbon-tur gennemføres normalt en søndag i september. Endelig dato følger - læs mere i Knasten. Deltagende 2. års stifindere og spejdere optjener desuden 100 kr. som kan bruges til betaling af sommerlejr.

Far eller mor får: En hyggelig spildopdag med andre forældre fra Grib Skov Trop med morgenkaffe, frokost, kaffe, hjemmebag, øl og vand. Mulighed for at give Grib Skov Trop en uvurderlig støtte. Mulighed for at gavne miljøet ved aktivt at støtte genbrugsideen.

Grib Skov Trop får: Over 100.000 kr. pr. år for indsatsen.

Hvordan kommer man med?
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event

Læs mere om Spildopperne på www.spildopmagerne.dk

DEL PÅ:

Tilmelding til spildopture
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event


Spildopmagernes hjemmeside:

http://spildopmagerne.dk/