Grib Skov Trop

Genbrugssortering

Tjen nemt penge til kontingentbetaling og støt samtidig Grib Skov Trop

Genbrugssorteringen er SÅ vigtig for økonomien i Grib Skov Trop, at vi nu tager nye metoder i brug for at motivere alle til at tage en tørn.

Fremover "tjener” man 300 kr. pr. gang man hjælper, som trækkes fra kontingentet og betaling til korpslejren. Ulve og stifindere SKAL ledsages af mindst én forælder, der kan “tage fat”. Opgaven tager ca. 1,5 time - dvs. en timeløn på 200 kr. efter skat = 450 kr. før skat for mange i Nødebo!!

Se en kort trailer om hvordan en genbrugssortering foregår: https://youtu.be/bim9BxnnBII 

Kontakt Stinus (tropsleder) eller Rikke (formand), hvis du har spørgsmål.

 

Procedure

Tilmelding

1) Ulven/stifinderen/spejderen/pioneren tilmeldes på Foreningsadministrator (også selvom det er en forældre, der udfører opgaven alene).  https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event

2) Der modtages en bekræftelsesmail med kode til nøgleboks samt link til en film, der viser hvordan genbrugssorteringen foregår.

På dagen

1) Nøglen til genbrugsstationen hentes på Bassebjerg i en nøgleboks. 

 

2) Genbrugsstionen lukker kl. 18, hvor folk stopper med at aflevere genbrugsguld. Vi skal sørge for, at den er tømt dagen efter. Man kan altså starte fra kl. 17.00 og så resten af aftenen når det passer. 

 

Opgaven går ud på - på vogne - at flytte genbrugsguld, som er afleveret på genbrugsstationen - fra dér hvor man stiller det på genbrugsstationen, til en hal bagved, hvor man sorterer i forskellige områder; “køkkenting”, “legetøj”, “Elektronik” osv. 

 

Tidsforbruget afhænger af hvor meget der er indleveret på genbrugsstationen. 

1,5 time er et godt bud, men det kan være både længere og kortere tid. Men det er faktisk sjovt, så tiden flyver afsted.

3) Når man er færdig, låses porten på genbrugsstationen og nøglen returneres i nøgleboksen på Bassebjerg.  

 

Bagefter

Når opgaven er udført vil 300 kr. automatisk blive fratrukket næste kontingentopkrævning / korpslejren.

 

TILMELD JER!

Bassebjerg trænger til vedligeholdelse, og vi kan ikke undvære de 150.000 kr. i budgettet, som genbrugssorteringen giver. Med mulighed for kontingentreduktion, når man hjælper bliver beløbet til spejderne mindre, men det vil stadig være et væsentligt bidrag til at få økonomien til at hænge sammen.

Tilmeld jer her: https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event
 

Spejderhilsner

Rikke Line Klockars-Jensen  og Stinus Andersen
23362696                                    23442659

Hvordan kommer man med?
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event

Spildopmagerne

Spildopmagerne/Allerød Genbrug - i daglig tale kaldet "Spildopperne" - har sin oprindelse i "de uniformerede ungdomskorps", der er organiseret i Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) i Allerød Kommune.  Der arbejdes udelukkende med frivillig, ulønnet arbejdskraft under mottoet "Hjælp til selvhjælp". Siden 1974 har Spilopmagerne samarbejdet med Allerød Kommune, der bakker arbejdet op på forskellig måde, bl.a. ved at stille indsamlings- og lagerplads og salgsstedet "Gladgaard"til rådighed for organisationen.

Formålet er at skaffe penge til arbejdet i de lokale spejdergrupper på en måde, der inddrager både børn og unge og deres forældre i indsamling af genbrugsvarer. På den måde lærer ungdommen at også brugte ting kan have værdi og er samtidig med til at spare ressourcer

Bedste hilsner fra forældrene i Gruppestyrelsen 

 

DEL PÅ:

Tilmelding til spildopture
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event


Spildopmagernes hjemmeside:

http://spildopmagerne.dk/