Grib Skov Trop

Genbrugssortering

100.000 kroner ..... så meget tjente Grib Skov Trop sidste år på genbrugssortering i Allerød.  

Det er en vigtigt indtægt, der gør det bedre, sjovere og billigere at være spejder i Grib Skov Trop. Indtægten holder kontingentet lavt og vedligeholder vores smukke spejderhytte. 

Som spejderforældre MÅ vi engagere os, hvis indtægten skal fortsætte!

Brug et par timer en aften, hvor I sammen er gør en indsats, både for miljøet og for spejderne. Det er hyggeligt, lærerigt og meningsfyldt. Tag endelig dine spejderbørn med!  

På hjemmesiden: https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event kan du tilmelde dig og du kan se alle de dage, der er genbrugssortering. Kontakt alternativt Henrik Kaas på tlf. 20480652 og tag en snak om, hvordan du kan komme igang. Når du ser ham, så giv ham en HIGH FIVE som tovholder for ordningen. I 2023 har vi 30 vagter - lad os gøre det nemt for ham, at få besat vagterne !

Det forventes, at alle spejderhusstande tager én "Genbrugstjans" årligt!

Bedste hilsner forældrene i Gruppestyrelsen 

Hvordan kommer man med?
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event

Spildopmagerne

Spildopmagerne/Allerød Genbrug - i daglig tale kaldet "Spildopperne" - har sin oprindelse i "de uniformerede ungdomskorps", der er organiseret i Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) i Allerød Kommune.  Der arbejdes udelukkende med frivillig, ulønnet arbejdskraft under mottoet "Hjælp til selvhjælp". Siden 1974 har Spilopmagerne samarbejdet med Allerød Kommune, der bakker arbejdet op på forskellig måde, bl.a. ved at stille indsamlings- og lagerplads og salgsstedet "Gladgaard"til rådighed for organisationen.

Formålet er at skaffe penge til arbejdet i de lokale spejdergrupper på en måde, der inddrager både børn og unge og deres forældre i indsamling af genbrugsvarer. På den måde lærer ungdommen at også brugte ting kan have værdi og er samtidig med til at spare ressourcer

Bedste hilsner fra forældrene i Gruppestyrelsen 

 

DEL PÅ:

Tilmelding til spildopture
Tilmelding sker på https://gribskovtrop.gulspejder.dk/event


Spildopmagernes hjemmeside:

http://spildopmagerne.dk/