Grib Skov Trop

Stifinderturnering 2017

I Kristihimmelfarts dagene var stifinderne afsted på årets stifinderturneringen. Det var en fantastisk tur, hvor Rold Skov viste sig fra sin bedste side med masser af smuk natur og så meget solskin at det næsten var for meget af det gode.


Programmet var fyldt med aktiviteter, så vi er sikre på at i har fået nogle stifindere hjem som er både trætte og solbrændte.


I år var vi meget stolte over at Mads fra Bøfler vandt 1. præmien foran over 100 andre stifindere i Bueskydningskonkurrencen.

Ulveturnering 2017

Gribskovs ulve var i denne weekend afsted på de gule spejderes ulveturnering. Vi har haft en dejlig weekend med højt humør, spændende opgaver og skønt vejr. Vi vandt anden pladsen i flokkonkurrencen, og det blev til en delt første plads mellem lilla og grøn bande på det kulørte løb. 
Tak for en dejlig tur ulve. ????

Wagadugo 2017

Årets løb fandt sted i Helsingør med udgangspunkt fra Kronborg Slot. Løbet blev vundet af Vildsvin fra Grib Skov Trop - Stort tillykke med sejren. 100 spejdere deltog i løbet og 16 patruljer. 

 

Se flere billeder og pointskema på: wagadugo.dk

Gillastugan 2017

d. 24-26. februar

Spejderne har i denne weekend været til Gillastugan i Sverige med Kong Valdemar Trop, Kong Hardeknud Trop, Frederiksborg Trop og Ravnetroppen.

Weekenden stod på en forhistorisk konference, hvor 5 runesten var omdrejningspunktet med arkæologer og kutteklædte jætter.

Et stort tillykke til Hjorte som stak af med sejren efter en tæt konkurrence gennem hele weekenden.

Læs mere om turen, link til billeder og find pointstillingen på spejdernes side

Fastelavn 2017

Søndag den 26. februar 

Grib Skov Trop holdt igen i år fastelavn for børn og voksne i Nødebo. Der blev gået til den og alle 6 tønder blev slået ned. Herefter var der varm cacao og fastelavnsboller til alle, inden den store præmieoverrækkelse.

Tak til alle der mødte frem. Billeder kan findes på vores facebookside

Grib Skov Roverklan - Tur til Stevnsfortet

Grib Skov Roverklan var i sidste weekend på tur til Stevnsfortet og Stevnsklint. Turen var den første i Grib Skov Trops nye roverklan - "Grib Skov Roverklan".

Turen startede med 2 timers rundvisning på Stevnsfortet, derefter til Højerup Kirke og klinten. Efter dagens oplevelser slog vi lejr ved Mandehoved med direkte udsigt til Østersøen og lavede en formidabel middag over bål med "friske" fasaner skudt dagen før. Aftenen blev brugt på hygge om lejrbålet.

Se billeder fra turen og læs mere om Grib Skov Roverklan.

Grib Skov Trop i Canada 2016

40 spejdere, pionerer og ledere har været på en fantastisk tur til Canada. 

Vi startede i Calgary og var til Stampede (kæmpe rodeo og fest arrangement), herefter kørte vi Golden, hvor vi deltog i en WFIS Jamboree. 

Efter lejren kørte vi mod vest mod Vancouver med en række stop undervejs. I alt var vores tur på 1400 km i bus.

Se meget mere om turen i næste udgave af Knasten. 

 

Vi har samlet billederne fra turen her

Græs på ulvehuset

Ulvehuset har nu fået græs på taget og første omgang maling med linolie. Det har virkelig pyntet.

Med hjælp fra en entreprenør og en håndfuld friske pionerer, rovere og "basser" blev taget lagt i løbet af 1 1/2 time og herefter blev der lagt sten i tagrenderne på taget og omkring ulvehuset. I søndags blev huset malet med linolie.


Se bileder her

DEL PÅ: