Grib Skov Trop

Nyheder fra 2014

Lands Patrulje Turnering - LPT14

Spejderne fra Grib Skov Trop fik nogle rigtigt flotte resultater på årets LPT og vores Pionerer havde også succes.


Hos spejderne blev Vildsvin nr. 2 på LPT samlet og Hjorte nr. 3. Kun 3 point var der mellem Hjorte og Vildsvin. Det var patruljen fra Jens Langkniv, som vandt LPT.Egern kom på en 4. plads og Mår nr. 6.

I O-løb blev Vildsvin også nr. 1 og Hjorte nr. 2. Hjorte fik 2 flotte 3. pladser i Lejrsport og på Hiken.

Pionererne blev nr. 1-6 ud af 10 sjak! Ursus Americanus (Nicklas og Ian) - blev bedste pionersjak.

TV2 Nord var forbi og filme og du kan se indsalget her (gå frem til 8:10): http://www.tv2nord.dk/arkiv/2014/10/12

 

Se billeder fra LPT14 her

20km og 30km tur for ulve og stifindere

Rigtig mange Ulve, Stifindere og forældre valgte at bruge første søndag i november på en smukt 20 eller 30 km tur i Grib Skov.

Endnu engang var det Stifinderne der kom først i mål på Bassebjerg, men også Ulvene klarede turen med et stort smil og i fin stil. Efterfølgende fik alle deres 20 KM mærke til deres bælte.

Sgt. Georgsløb d. 5. oktober 2014

Ulvene havde haft en rigtig god jagt på Frydenborg, hvor det årlige Sgt. Georgsløb blev afholdt. Blå bande kom hjem med en flot 2. plads og en læderlap til standeren.

Godt Kæmpet af jer alle og tillykke til blå bande.

Spejdernes Kanotur 2014

En flok raske spejdere, pionerer og ledere har været på kanotur på Susåen d. 20-21. september. En rigtigt hyggetur, hvor troppen kunne blive "rystet sammen" efter oprykningen. 

Lørdagen startede meget tåget, men det klarede op og blev flot vejr. Vi havde en rigtigt god sejllads fra Næsbybro ned over Tystrup Bavelse søerne og overnattede på en lejrplads lidt syd for søerne.

 

Søndag morgen startede med lidt regn, så vi benyttede lejligheden til at sove længe. Vejret blev bedre, men vi fik lidt regn undervejs på turen mod Næstved.

Tak for en god tur.Vi har samlet lidt billeder her.

Korpslejr 2014

Vi har samlet lidt billeder fra årets Korpslejr.

Se her

Tak for en god ulveturnering, alle har har været med til at gøre denne turnering god, sjov, underholdende samt sikret at vi alle er kommet tidligt op;-) og ikke mindst har vi alle nydt det gode vejr.

Obs! Ulveprogram samt "Oh lyt Ulve" kan I finde og downloade under " Nyt fra Ulvehulen"


 

Pris til årets spejderleder i Hillerød Kommune

Borgmester Dorte Meldgaard har uddelt Hillerød Kommunes Spejderlederpris 2014. Prisen gik til Stinus Andersen, der er tropsleder i Grib Skov Trop i Nødebo. Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med spejdergruppernes fælles årlige bålaften på Spejdercenter Frydenborg.

I sin tale nævnte borgmesteren blandt andet, at Stinus Andersen har ydet en stor indsats for spejderarbejdet i Grib Skov Trop, hvor Stinus har været spejder lige siden troppen blev oprettet i 1987. Som 18-årig kom Stinus i 1996 med i tropsledelsen, og siden 2000 har han været tropsleder for de 12-17-årige spejdere. Stinus er meget målrettet og fokuseret som leder, og han sikrer, at der er gode aktiviteter for såvel de 12-årige som de 17-årige.

Borgmesteren fremhævede, at Stinus Andersen har opfundet begrebet SUS - Spejderudviklingssamtaler, der kan sammenlignes med erhvervslivets MUS-samtaler. Hver spejder har en-to gange om året en samtale med to af troppens ledere. Det sikrer, at alle har det godt i gruppen, og at ingen bliver glemt.

I de år, hvor Stinus Andersen har været tropsleder, er antallet af spejdere i troppen blevet fordoblet til nu 60 spejdere, og det er dermed den største spejdertrop i Danmark

Forårsrengøring i Nødebo og aktivitetsdag på Bassebjerg

Søndag d. 13. april holdt Stifinderlederne "forårs rengøring" i Nødebo.

 

En flok stifindere, ulve og et par spejdere blev sendt ud i Nødebo og samle skrald. Der blev samlet flere sække sammen.

 

I mens var forældre og ledere i gang på Bassebjerg. Her blev stammer fra de væltede grantræer i skoven, kørt ned til brændeskuret og savet op og flækket.

Døren i Roverlokalet, blev justeret, så den åbner gnidningsfrit igen, og taget på bålhytten blev renset.

Og så blev der ryddet op! - vi fik kørt 2 store læs af sted med traileren til genbrugsstationen.

Tak for en hyggelig dag på Bassebjerg

           TL

 

DEL PÅ: