Grib Skov Trop

Canada 2016

Sommerlejren 2016 for spejdere og pionerer kommer til at foregå i dagene: d. 16. juli til d. 1. august 2016. Vi flyver til Calgary (via Toronto), her fra tager vi til Golden BC, hvor vi skal deltage i en mini jamboree sammen med canadiske spejdere i en uge. På tegnebrættet til jamboreen er bl.a. lejrarbejde, fiske, sejlads og selvfølgelig skal vi fortælle en masse om Danmark og høre en helt masse om Canada.

D. 23. juli rejser vi videre. Her skal vi have en uge, hvor vi skal ud og vandre. Vi skal forbi Columbia icefelds, Banff National Park og generelt både opleve den Canadiske natur men også kultur. Vi fyver d. 31. juli hjem fra Vancouver og lander om formiddagen d. 1. august i Københavns lufthavn. 

Vi glæder os!

Vigtige datoer

d. 14. juli: Vi mødes i hytten, fordeler fællesgrej og alle under 18 år skal medbringe dokumenter med forældreoplysninger (skriftlig tilladelse). 

 

d. 16. juli: Vi mødes kl. 9.30 i Københavns lufthavn

 

d. 1. august: Vi lander kl. 10.20 i Københavns lufthavn

Jamboree

Program og de sidste informationer for jamboreen i Golden BC er klar. 

De næste måneder inden afrejse

4. Betaling senest d. 31. maj

I vil få tilsendt individuelle opkrævninger, der vil blive korrigeret efter optjente penge ved Spild-opture og salg af rundskuehæfter. 

 

Deltagere og information om jamboree.

Tilmeldingen er nu lukket og vi skal 40 spejdere, pionerer og ledere afsted. 

Vi glæder os utrolig meget til at skulle afsted, men vores canadiske kontakt glæder sig bestemt også til at tage imod os i lufthavnen i Calgary. 

Vi har modtaget information omkring jamboreen, som kommer til at foregå i Golden BC i dagene d. 17. til 23. juli 2016. 
- Læs mere i infobrevet til højre for. 

Ostepakning

Vi er nu færdige med at pakke ost hos Lactalis. En stor tak til alle der var med til at bidrage til indtjeningen af penge til vores tur næste sommer! 

Lidt fakta:

Arbejdstimer: 47 timer

Antal ostesampak lavet: 15652 stk

Antal paller: 124.22 paller

Rekortid pr. palle: 10.54 af hold d. 29.11

Antal spejdere/pionere/ledere/forældre: 45 

Mulighed for afbestillingsforsikring

I har mulighed for at tegne en afbestillingsforsikring hos AirCanada via tropsledelsen. Dette kommer til at koste 6% af flybillettens pris (515,- DKK pr. person) og hvis minimum 10 personer tegner den koster den 4% flybillettens pris (343,- DKK pr. person). 

 

Når I tilmelder jer via nemtilmeld betaler i 515 kr, hvis der minimum er 10, der tilmelder sig afbestillingsforsikringen, vil I få refunderet 172 kr til jeres konto d. 1. december 2015. 

 

Mulighed for at tilmelde sig afbestillingsforsikringen lukker samtidig med tilmeldingen til Canada d. 30. november 2015 (https://gribskovtrop.nemtilmeld.dk/37/

 

Tilmelding til afbestillingsforsikring: https://gribskovtrop.nemtilmeld.dk/41/ 


Info-møde

Tak til alle der mødte op til info-mødet d. 11/11! Det var dejligt at se så mange. Her på siden er brochuren op fra mødet (til højre), og vi vil løbende prøve at samle alle informationer om turen til spejdere, pionerer og forældre på denne side.  

DEL PÅ:

2. Info brochure inkl. pakkeliste

Info-møde brochure 1

Tilmelding til Canada